Services

Naše usluge

Dijagnostika i lečenje svih reumatskih oboljenja najsavremenijim metodama, kao i uspešan tretman nerazjašnjenih i neadekvatno lečenih medicinskih stanja. Centar za reumatologiju vodi prof. dr Nemanja Damjanov, evropski priznat internista-reumatolog sa 42 godine iskustva.

Jedinstven pristup poremećajima krvnog pritiska, koji podrazumeva sveobuhvatnu proveru stanja srca i krvnih sudova, kao i ispitivanje drugih organa i sistema organa ukoliko postoji potreba za tim. Centar za hipertenziju vodi prof. dr Vesna Stojanov, vodeći stručnjak iz oblasti lečenja hipertenzije u zemlji i inostranstvu.

Efikasno otkrivaje uzroka i adekvatno lečnje svih neuroloških oboljenja najsavremenijim medicinskim aparatima i metodama. Centar za neurologiju u Polilinici Da Medika vodi prof. Dr Ranko Raičević, načelnik Klinike za neurologiju na VMA i bivši načelnik Grupe neuropsihijatrijskih klinika VMA.

Specijalizovana dijagnostika i lečenje endokrinoloških oboljenja, uključujući poremećaje rada štitaste i nadbubrežne žlezde, primenom najsavremenijih metoda. Centar za endokrinologiju vodi prof. dr Jasmina Ćirić, istaknuti endokrinolog sa Klinike za endokrinologiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa ogromnim iskustvom u lečenju endokrinoloških bolesti.

Specijalizovana dijagnostika i lečenje oboljenja jetre, pankreasa, žučnih puteva, kao i lezija creva i želuca primenom najsavremenijih metoda. Centar za gastroenterologiju vodi prof. dr Dragan Tomić, internista-gastroenterolog i hepatolog sa bogatim kliničkim iskustvom i jedan od osnivača kabineta za endoskopsku ultrasonografiju i dopler ultrasonografiju, kao i Odseka za interventnu ultrasonografiju u KCS.